6941603303 Σταϊκοπούλου 1, Ναύπλιο nickoreppas@gmail.com
hero image
 
 
     
 

Νέκταρ & Αμβροσία
Μελισσοκομικά Προϊόντα | Ναύπλιο Αργολίδα


Το μέλι είναι αναμφίβολα μια σούπερ τροφή, χρήσιμη για τη διατροφή και την καλή υγεία του ανθρώπου. Δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, αλλά και ένα φυσικό φάρμακο, μια υγιεινή και θρεπτική τροφή όπως καμία άλλη.

Το Νέκταρ & Αμβροσία είναι ένα ξεχωριστό κατάστημα στο Ναύπλιο που προσφέρει μεγάλη γκάμα από ποικιλίες μελιού και φυσικά βιολογικά προϊόντα που προάγουν την καλή λειτουργία του οργανισμού μας.

 
     
   
 
 
 
     
  Γνώση & Εμπειρία


Το καλό μέλι θέλει γνώση και εμπειρία, στοιχεία που το Νέκταρ & Αμβροσία έχουν εξασφαλίσει μέσα από μια εμπειρία 200 ετών! 
Η οικογένεια ασχολείται με τις μέλισσες από το 1817, συνδυάζοντας την εμπειρία και την παράδοση με την επιστημονική γνώση που χρειάζεται για την παραγωγή μελιού υψηλής ποιότητας και παρόμοιων προϊόντων.
 
     
 
 
 
     
 
     
  Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ


Η φιλοσοφία μας βασίζεται στη σωστή λειτουργία της μελισσοκομικής πρακτικής, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη επιστημονική κατάρτιση. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η γνώση. 

Τα προϊόντα μας προέρχονται από δικά μας μελίσσια που καλλιεργούνται σε έκταση 60 στρεμμάτων. Υπάρχουν κανόνες και προδιαγραφές που εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι μέλισσες μας δεν τρέφονται με συνθετικές τροφές. 
Ακόμα και τους χειμερινούς μήνες που η ανθοφορία δεν είναι μεγάλη, υπάρχει άφθονο δεντρολίβανο στην περιοχή, που είναι η κύρια πηγή τροφής των μελισσών. Αυτό λοιπόν που έρχεται στο τραπέζι σας είναι εκπληκτική γεύση και εξαιρετικής ποιότητας.

 
 
     
 
     
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να γνωρίσετε εμάς και τα προϊόντα μας από κοντά και να δοκιμάσετε τις γεύσεις μας.